CANESPOR CREMA 10MG/G

Fii primul care evalueaza acest produs.

30,03 RON

Disponibilitate: In stoc

SAU

Prezentare

Canespor Cremă este un medicament antifungic cu spectru larg folosit pentru tratamentul infecțiilor fungice cutanate. Bifonazolul, substanța activă din Canespor cremă, penetrează straturile afectate ale pielii și atacă fungii. De asemenea, are efect antiiflamator.

Canespor cremă este un medicament pentru infecțiile fungice(micoze) cutanate cauzate de dermatofiți, levuri, mucegaiuri și alte microorganisme precum Malassezia furfur și pentru infecții cutanate determinate de Corynebacterium minutissimum.
Acestea includ infecții fungice ale picioarelor și mâinilor (tinea pedis, tinea manuum), infecții fungice ale pielii și ale pliurilor pielii (tinea corporis, tinea inguinalis), pitiriazis versicolor (infecție fungică provocată de Malassezia furfur), eritrasma (o afecțiune cutanată cauzată de Corynebacterium minutissimum); infecții superficiale cu Candida.

CANESPOR CREMA 10MG/G

Double click on above image to view full picture

Departeaza
Apropie

Mai multe poze

Detalii

Canespor Cremă se utilizează o dată pe zi, preferabil seara înainte de culcare. Se aplică în strat subțire pe zona afectată și se masează. O cantitate mică de cremă este în general suficientă pentru a trata o zonă de mărimea aproximativă a palmei. Pentru obținerea unor rezultate definitive, tratamentul cu bifonazol cremă trebuie continuat de-a lungul unei perioade adecvate. Doza uzuală a tratamentului : -Micozele picioarelor , “picior de atlet”(tinea pedum, tinea pedum interdigitalis) : 3 săptămâni. -Micozele trunchiului, mâinilor și pliurilor tegumentare (tinea corporis, tinea manuum, tinea inguinalis) : 2-3 săptămâni. -Pitiriazis versicolor, eritrasma : 2 săptămâni. -Candidoza superficială a pielii : 2-3 săptămâni. Dacă starea dumneavoastră se înrăutățește sau nu se îmbunătățește în aproximativ 1 săptămână, trebuie să vă prezentați la medic. Vă rugăm să consultați medicul sau farmacistul dacă aveți impresia că efectele Canespor cremă sunt prea puternice sau prea slabe.